4. évad magyarul     (Belphegor , 2009-06-01)
Június 8-ától folytatódik magyarul a sorozat az RTL Klubon. Az utolsó évad részeit hétfőnként 22.15-től nézhetjük.

Hivatalos: Nem lesz több évad!     (Sucre - Cukor , 2009-01-13)
Michael és Lincoln pályafutása hamarosan véget ér. A FOX elnöke bejelentette, hogy az idei lesz a Prison Break utolsó évada. "A négy éve futó sorozat rengeteg sikert aratott számos országban," - nyilatkozta Kevin Reilly - "de kell egy pont, ahol a történet lezárásra kerül. Most jött el ennek az ideje!"

A dececember 22-én mutatták be a téli fináléként szolgáló 16. részt és még további hat vagy nyolc rész várható április 17-től péntekenként, amelyekben lezárják a történetet. "Ütős befejezést akarunk!" - mondta Reilly.

Nick Santora a PB jövőjéről     (Sucre - Cukor , 2009-01-12)
Nick Santora, a PB egyik írója elmondta a sorozat jövőjével kapcsolatban, hogy addig lesz folytatás, amíg a csatorna igényt tart rá. Ennek ellenére sokan úgy gondolják, hogy a 4. évad lesz az utolsó...

Még két epizód?     (Belphegor , 2008-11-13)
A hírek szerint a FOX kilátásba helyezte, hogy a negyedik évadra betervezett 22 epizódon felül még két újabb epizód készülhet. Azonban ez jelenleg egyáltalán nem biztos, ahogy az sem, hogy ezeket mikor adnák le. Egyes találgatások szerint ez a sorozat lezárásaként szolgálhat, de akár az is elképzelhető, hogy csak DVD-re kerülő extrák lesznek.

A negyedik évadból idén 16 rész kerül adásba december 22-ig, a fennmaradó 6 rész bemutatásának időpontja egyelőre ismeretlen.

Új évad, új szereplők     (Belphegor , 2008-06-12)
A szeptember elsején kétórás epizóddal induló évad forgatása már nagyban zajlik Los Angelesben, így aztán elkezdtek szivárogni a hírek a történésekről, új szereplőkről. Rövid összefoglaló a főbb infókról. Spoilerek értelemszerűen...

Ami három évad alatt nem derült ki     (Belphegor , 2008-06-11)
Számtalan kérdés áll nyitva a negyedik évad előtt, itt találhatsz egy gyűjteményt a legfontosabbakról. A fórumban már megy a találgatás, csatlakozz te is!

Ejha...     (Belphegor , 2008-03-28)
A legújabb hírek szerint a (22 részes) negyedik évadban Sara ismét állandó szereplő lesz. Ez elsőként egy Matt Olmsteadel készült interjúban volt olvasható, majd a hitetlenkedők kedvéért Nick Santora ezt megerősítette, végül maga a színésznő is. Részletekért (és spoilerekért) katt ide...

Hivatalos a negyedik évad     (Belphegor , 2008-03-22)
Nick Santora a blogjában megerősítette, hogy a FOX immár hivatalosan is berendelte a következő évadot, amin már a jövő héten elkezdenek dolgozni.

Újranéző     (Belphegor , 2008-03-01)
Szépen lassan befejeződött a Prison Break 3. évadja, ez azonban egy igazi fan számára nem lehet akadály! Most hétfőtől a Cool TVn újra adják az első évadot, de persze a többségnek már úgyis megvan minden rész :)
Több fórumozó megbeszélése alapján, újra nézzük a sorozatot elölről. Ez úgy zajlik, ahogy eddig is megszoktuk, minden héten egy rész. Utána kibeszéljük. Vicces a folytatás tudatában ismét megnézni a kezdetektől, rájönni más összefüggésekre, vagy hibákra, tévedésekre.
Ha úgy érzitek, hogy nem szeretnétek Prison Break nélkül lenni, szálljatok be az újranézők klubjába, gyertek a fórumba és írjátok meg, most hogy látjátok az eseményeket. Az első részt már elkezdtük, ezen a héten a második részt boncolgatjuk.
Húzzuk ki együtt ez a "kis" időt a 4. évadig.

Amaury Nolasco interjú     (Belphegor , 2008-02-27)
A Sucrét alakító Amaury Nolascoval készített interjút a MovieWeb. A színészt legújabb filmjének, a Antal Nimród által rendezett Armored című thrillernek a forgatása közben érték utol. Katt ide a részletekért.

(interjúkból nincs hiány: A Dominic Purcellel készült már pár napja látható a galériában a videók között, ha esetleg valakinek még nem tűnt volna fel.)