Prison Break mobilraIgencsak megváltozóban a tévésorozatok piaca, legalábbis erre utal a fox.com bejelentése, amelyben a Prison Break The Proof of Innocence című spin-offjáról nyilatkoznak.
A megfelelő telefonnal rendelkezők számára a részek ingyenesen letölthetőek lesznek, ám ezért cserébe előbb a támogató Toyota reklámját kell megnézni 10 másodpercben, majd elviselni, hogy a történetben lényeges valamennyi autó Yaris lesz. Ez persze nem véletlen, a Toyota nyilván hatalmas pénzzel támogat, ugyanis a két cég közti megállapodásnak további részletei is vannak. Ennek eredménye, hogy immár a hivatalos weboldalon is autók tűntek fel, valamint hogy az epizódok sugárzása közben, illetve közvetlen előtte, utána nem látható más autógyár reklámja.
Az ötlet nem új, ugyanezen két cég együttműködéséből a FOX másik sikeres sorozatához, a 24-hez már készült hasonló minisorozat. A mérsékelt siker nem szegte az alkotók kedvét, valószínűleg a kivitelezés újszerűsége is elég önmagában a kívánt reklámérték eléréséhez.
Hetente három új epizód érhető el, április 24-től.
A 26 részt átszövő töténetszál a "nagy" sorozattal párhuzamosan fut, főszereplője Amber McCall, LJ Burrows lány barátja. Célja, hogy a gyilkossággal vádolt LJ ártatlanságát bizonyítsa. A készítőgárda nem azonos az eredeti stábbal azonban vétójoguk van az eredeti alkotóknak gyakorlatilag mindenbe. A tévésorozat színészei se jelennek a mobisode-ként emlegetett részekben, a főszereplőt alakító Mandell Maughan-nek ez az első profi alakítása.


szólj hozzá a fórumban!