hogyan tovább?


A Fox őszi műsorterve szerint augusztus 21-én tér vissza a képernyőkre második évadjával a Prison Break. Az időpont az eddig megszokott, hétfő este nyolc óra. Az már biztos, hogy a sorozat új alcímet kap, utalva a megváltozott alaphelyzetre. Azonban hogy ez pontosan mi lesz azt még mindig nem lehet tudni, a készítő a Manhunt (hajtóvadászat) lehetőséget valószínűsíti.
Az új évadot június közepén kezdték forgatni Texasban. Paul Scheuring elmondása alapján a szereplők az ország különböző részeibe fognak szétszóródni, mindannyian saját céljaik elérésére törekedvén, miközben folyamatosan nyomukban vannak üldözőik. Új szereplő Alexander Mahone FBI-ügynök karaktere, akit az Invasion (magyarul Rejtélyek városa) című sorozatból ismerős William Fichtner alakít. (ráér, ugyanis az Invasiont leállították)
Aki a második évad kezdetéig nem bírja ki a sorozat nélkül, akár már most megrendelheti az első évad első 13 epizódját DVDn, majd augusztus eleje felé jönnek a még hiányzó részek, 5.1-es hanggal, szélesvásznú formátumban és sok-sok extrával.
Közben Scheuring interjúkban már harmadik évadról is beszélt. Mint mondta, ezt illetően még semmilyen részlet nincs kidolgozva, azonban több ötletük is van a sztori új alapokra helyezéséhez, arra az esetre ha a nézettség továbbra is magas marad.