Harmadik évados hírmorzsák


Paul Scheuring nagyban írja a harmadik évad sztoriját, eközben a kíváncsiság fokozására időnként elárul egy-két részletet. Általában elég homályosan fogalmaz, például újfajta történetvezetésről beszél (eredetileg: "different storytelling process"), és arról, hogy az új eseményeket várhatóan már a második évad utolsó egy-két részében felvezetik. Az eddigi fő irányt adó összeesküvés-elmélet lényegében lezárásra kerül, ám ismét marad néhány nyitott szál az évad végén, ezek közül az egyik Sarával kapcsolatos lesz. Habár a színésznő gyereket vár és emiatt biztos nem lesz állandó szereplő, a karaktere nem fog meghalni, a történetbe beleszövik távolmaradásának magyarázatát. Az író azonban leszögezte, hogy a sorozatba nem kerül bele a terhessége, tehát nem emiatt fog eltűnni. Callies gyereke egyébként várhatóan késő nyáron fog megszületni, tehát ha az eddigi évadokkal megegyező menetrend szerint forgatnak, Sara az évad későbbi részeiben elvileg előkerülhet.

A többi szereplőt illetően annyit lehet tudni, hogy a túlélő szereplők egy része ismét találkozik, de hogy hogyan, (például börtönben vagy szabadlábon) az nem derül ki. Továbbá új főszereplőről is tudni lehet, méghozzá egy olyan női karakterről, aki Michael Scofield intellektuális szintjén áll. Az illető kezdetben minden jel szerint a jó oldalon áll, ám később beállítottsága és szándékai megkérdőjeleződnek. Még nem tudni, ki fogja játszani a szerepet. A hírek alapján szerelmi szál is várható az újonc és az egyik régi karakter között.

A helyzet érdekessége, hogy ugyan mindenki kész tényként kezeli, hogy lesz harmadik évad, erről hivatalos megerősítés a csatorna részéről még mindig nincs. / ha van, akkor szóljon valaki, hogy hol maradtam le :) /


forrás leginkább a tvguide.com, és köszönet chainienek, aki felhívta a figyelmemet az új hírekre!