Casting pletykák


Nem véletlenül övezi ekkora érdeklődés Sara sorsát. Az egyik legfontosabb szereplő, akinek további jelenlétéről folyamatosan ellentmondásos híreket hallhattunk. Épp tegnap jelent meg az origo cikke ami szerint a színésznőt szándéka ellenére rakták ki. Éljen a magyar média, forrásmegjelölés nincs, azonban külföldi oldalakon mindenhol egy helyről származik az információ, egy spanyol újság cikkéből (angol fordítás itt)

Ez azért érdekes, mert eddig kivétel nélkül minden hír arról szólt, hogy a színésznő nem biztos benne, hogy vállalja a folytatást. Olyan apróságokról nem beszélve, hogy nehezen hihető, hogy a sorozat készítői akarata ellenére úgy kirakják, hogy még a tisztességes kiíráshoz szükséges nyúlfarknyi jeleneteket és képeket is dublőrrel készítik. Az általában megbízható Ausiello is azt írja, hogy a döntés a színésznőn múlott, akinek egyébként júliusban született meg Keala nevű kislánya.

Szintén párnapos hír, hogy a színésznő állítólag úgy nyilatkozott egy svájci lapnak, hogy jobb szeretné, ha megölnék a karakterét, minthogy valami jelentéktelen szerepet kapjon. A dolog érdekessége, hogy míg általában forrásként "Swiss magazine TV Guide" van megjelölve, ezt sok helyen úgy vették át, hogy csak a TV Guide maradt belőle, majd a következő másolás után már a fentebb is említett, tvguide.com-ra alakult a cím. És az eredetiről itt még scannelt képet se találtam...
Lehet hogy azoknak van igaza, akik szerint a FOXnál szándékosan ködösítenek, valami későbbi meglepetés miatt?

Ami viszont már biztos, hogy a Star Trek Enterpriseból Malcolm Reedként ismert Dominic Keating visszatérő mellékszereplő lesz. Hogy pontosan mikortól és kit alakít, az még nem ismert.

Visszatérve az ellenőrizetlen hírekhez, ide kívánkozik az a szintén nem túl régi híresztelés, ami szerint egy Yvan Attal nevű francia színész szerepelhet a negyedik évadban. Ez is sok helyen megjelent, de biztosat erről se nagyon lehet tudni, pláne hogy már a negyedik évad léte is erősen kétséges. Ha van is megbízható forrás, az valószínűleg francia...