Új évad, új szereplők


A szeptember elsején kétórás epizóddal induló évad forgatása már nagyban zajlik Los Angelesben, így egyre több részlet derül ki, részben a készítők nyilatkozataiból, részben pedig a forgatásba botló járókelőktől. (akik képeket is készítenek bőven, lásd a galériát) Az új szereplőkről persze igyekeznek minél kevesebbet elárulni, de azért pár részlet már kiderült.

Michael Rapaport a kormány egyik ügynökét alakítja, akinek szerepéről sajnos csak annyit lehet tudni, hogy egy érdekes ajánlatot tesz a testvéreknek, de várhatóan lényeges karakter lesz. A színészt leginkább a Boston Public című sorozatból ismerhette a nagyérdemű, de a közelmúltban feltűnt a My Name is Earl egyik szereplőjeként is. (Frank) Az új szereplő látható a forgatáson elcsípett alábbi képeken.



A cég természetesen nem adja fel, hogy Michaeléket eltegye az útból, ezért Susan profi bérgyilkost fogad, aki örömmel segít megoldani a problémákat. A Wyatt nevű karaktert megformáló Cress Williams legutóbb a Grace klinika című sorozatban volt látható, de szerepelt például a Vészhelyzetben, vagy a Veronica Mars-ban is.

Azt még nem lehet tudni hogy ki fogja játszani a Roland Glenn nevű hackert, aki legalább hat részen át fog segédkezni a Cég megtalálásában. A legfőbb gond vele, hogy túl sokat beszél, ami komoly problémákat fog szülni.

A készítők szerint számos korábbról ismert arccal találkozhatunk majd, többek között Bill Kim közvetlen főnöke is előkerül. (az ismeretlen nevű, kopasz és ritkán beszélő)

Az évad történéseit összefoglaló hivatalos ismertető:

A panamai Sona poklából alaposan megtervezett szökés végrehajtása után a testvéreknek eltökélt szándéka leleplezni a Céget, a sötét társaságot, amelyik felelős életük tönkretételéért és Sara Tancredi megöléséért. A bosszú keresése közben Michael körül minden a feje tetejére áll, amikor megtudja, hogy Sara életben van. Michael és Lincoln belevág, hogy megkeresse Sarát és tönkretegye a Céget, miután belátják, hogy ez az egyetlen mód arra, hogy véglegesen szabaddá váljanak. Egy szövetségi ügynök segítségével összeállítanak egy csapatot segítőkből és ismerős arcokból, köztük Mahonenal, Sucréval és Bellickkel, hogy segítsenek a lehetetlennek tűnő feladatban. A testvérek bánatára T-Bag-et is be kell szervezni, aki tudtán kívül egy fontos nyomot birtokol. Rövidesen rájönnek, hogy a kitörésnél már csak betörni nehezebb.

Képek a galériában