4. évad magyarul     (Belphegor , 2009-06-01)
Június 8-ától folytatódik magyarul a sorozat az RTL Klubon. Az utolsó évad részeit hétfőnként 22.15-től nézhetjük.

Na most akkor mikor?     (Belphegor , 2007-11-09)
A Fox ismét változtatott a terven, nyilván az írósztrájkkal összefüggésben. Legutóbbi nyilatkozatuk szerint a jövő heti (nyolcadik) epizód után szünet, majd január 14-től adnák le a már megírt részeket (a tizenharmadikig). A korábban erre az időpontra tervezett Terminator sorozat pedig keddre kerülne. Valószínűleg ez a terv csak a sztrájk folytatása esetén érvényes, tehát ha az korán véget ér, akkor ismét új műsorrendet kapunk. Ugye milyen jól követhető?

előzetes     (Belphegor , 2007-08-23)
A FOX a hivatalos oldalon közzétette az évadnyitó első 17 percét. Sajnos ott csak az amerikai látogatók tudják megnézni, de természetesen jótét lelkek már elérhetővé tették másoknak is, tehát ha láttad a második évadot végig, akkor katt ide.

DVD megjelenések     (Belphegor , 2007-04-13)
Tegnap felröppent a várva-várt hír: az első évad magyarul októbertől lesz kapható DVDn. Nem sietik el, hiszen korábban még tavaszról volt szó, ráadásul még a második évad várható hazai premierjét se sikerült megelőzni. Jobban járnak, akik angolul követik a sorozatot, ugyanis a pletykák szerint a teljes második évados DVD augusztusban már megjelenik amerikában, aki pedig türelmetlen, az az évad első feléhez már május 28-tól hozzájuthat.

ismét félbevágják az évadot     (Belphegor , 2006-10-21)
Nyilvánosságra hozta a következő hónapokra vonatkozó terveit a FOX. Mint kiderült, a Prison Break a November 27-én leadott, 13. rész után szabadságra megy, és majd csak valamikor jövő tavasszal tér vissza. A teljes évad ezúttal is 22 részes lesz.

magyarul beszélő, színes amerikai     (Belphegor , 2006-08-25)
Ezt is megértük, lement az első epizód magyarul. A fordítás valami egészen tragikus. Elemzés, elsősorban azoknak, akik csak magyarul látták.

itt a második évad!     (Belphegor , 2006-08-22)
Ugye senki nem felejtette el, hogy tegnap volt az új évad első része? Máris beszerezhető a szokott helyekről.

promó-áradat     (Belphegor , 2006-08-07)
Ahogy közeleg a sorozat újraindulása, egyre több rövid ismertető fut a foxon, és a Prison Breaket bemutató más csatornákon is. Kattints ide egy rövid válogatáshoz.

rtl-es promó     (Belphegor , 2006-08-05)
az rtl-nek nem éppen a leglényegesebb pontokat sikerült megfognia... az első beharangozó megtekinthető itt: http://www.youtube.com/watch?v=QH6wa6UE9Sk

Prison Break az RTL Klubon     (Belphegor , 2006-07-29)
Immáron hivatalos ami már korábban is kiszivárgott: az RTL klub jóvoltából nem sokára magyarul láthatjuk kedvenc sorozatunkat:
http://www.online.rtlklub.hu/aszokes/
Magyar cím: "A szökés" , reméljük a szinkron színvonala méltó lesz a sorozathoz...