Ami három évad alatt nem derült ki     (Belphegor , 2008-06-11)
Számtalan kérdés áll nyitva a negyedik évad előtt, itt találhatsz egy gyűjteményt a legfontosabbakról. A fórumban már megy a találgatás, csatlakozz te is!

Újranéző     (Belphegor , 2008-03-01)
Szépen lassan befejeződött a Prison Break 3. évadja, ez azonban egy igazi fan számára nem lehet akadály! Most hétfőtől a Cool TVn újra adják az első évadot, de persze a többségnek már úgyis megvan minden rész :)
Több fórumozó megbeszélése alapján, újra nézzük a sorozatot elölről. Ez úgy zajlik, ahogy eddig is megszoktuk, minden héten egy rész. Utána kibeszéljük. Vicces a folytatás tudatában ismét megnézni a kezdetektől, rájönni más összefüggésekre, vagy hibákra, tévedésekre.
Ha úgy érzitek, hogy nem szeretnétek Prison Break nélkül lenni, szálljatok be az újranézők klubjába, gyertek a fórumba és írjátok meg, most hogy látjátok az eseményeket. Az első részt már elkezdtük, ezen a héten a második részt boncolgatjuk.
Húzzuk ki együtt ez a "kis" időt a 4. évadig.

újabb bővítés     (Belphegor , 2007-03-10)
Új funkcióval gazdagodott az oldal: immáron képgalériát is böngészhettek. Ez a fenti menüsorban a galéria pontot választva található meg, mostantól ugyanitt vannak a már régebb óta elérhető videók is. Kezdetnek fent vannak például a következő epizód promóképei.

újítások     (Belphegor , 2007-02-23)
Rengetegen kértétek, hogy legyenek videók az oldalon. Örömmel jelenthetem, kérésetek teljesült, a fenti menüsorba bekerült egy videók pont. Megpróbálom nagyjából naprakészen tartani... De ha valaki türelmetlen, a friss előzetesek általában bekerülnek a fórum epizódtopikjaiba is, valamint gyakran vannak aktuális videók a fanblogon is, olvassátok sokat :)

Mivel az előző szavazás már nagyon nem volt aktuális, abból is van új, lehet véleményt nyilvánítani...

És ha már itt tartunk, szeretném felhívni a figyelmeteket a fentebb linkelt sorozatos oldalra is, itt a kezdeményezés alapelve, hogy bárki hozzátehet, hasonlóan a wikipediához, a cél pedig hosszútávon egy átfogó adatbázis kialakítása lenne.

új szavazás     (Belphegor , 2006-05-03)
Nyugodtan állítható, hogy a huszadik epizód után a feszültség elérte csúcspontját, most derül ki, ki milyen eredménnyel vesz részt a szökésben. Szerinted? Új szavazás a korábbi helyén, ha akarod névvel is, így besöpörheted az elismerést ha pontosan megtippeled a kimenetelt :)

prisonbreak.hu     (Belphegor , 2006-03-13)
És igen, itt van! Hosszú várakozás után végre elindult a prisonbreak.hu . A tartalom még hiányos, ez remélhetőleg a közeljövőben javulni fog. Ha esetleg van kedved cikkeket írni, vagy karakterjellemzéseket, jelezd a fórumban, vagy küljd e-mailt!