Új évad, új szereplők     (Belphegor , 2008-06-12)
A szeptember elsején kétórás epizóddal induló évad forgatása már nagyban zajlik Los Angelesben, így aztán elkezdtek szivárogni a hírek a történésekről, új szereplőkről. Rövid összefoglaló a főbb infókról. Spoilerek értelemszerűen...

Ejha...     (Belphegor , 2008-03-28)
A legújabb hírek szerint a (22 részes) negyedik évadban Sara ismét állandó szereplő lesz. Ez elsőként egy Matt Olmsteadel készült interjúban volt olvasható, majd a hitetlenkedők kedvéért Nick Santora ezt megerősítette, végül maga a színésznő is. Részletekért (és spoilerekért) katt ide...

Amaury Nolasco interjú     (Belphegor , 2008-02-27)
A Sucrét alakító Amaury Nolascoval készített interjút a MovieWeb. A színészt legújabb filmjének, a Antal Nimród által rendezett Armored című thrillernek a forgatása közben érték utol. Katt ide a részletekért.

(interjúkból nincs hiány: A Dominic Purcellel készült már pár napja látható a galériában a videók között, ha esetleg valakinek még nem tűnt volna fel.)

Új forgatási helyszín?     (Belphegor , 2008-02-24)
A fox szóvivője által megszellőztetett infók szerint az íróknak olyan ötleteik vannak a negyedik évadra, ami azt eredményezheti, hogy a forgatást az eddigi helyszínről, Dallasból át kell helyezni Los Angelesbe.

A Dallasiak ennek természetesen nem örülnek, hiszen rengeteg (elsősorban gazdasági) előnyük származik a filmesek jelenlétéből. Mint mondják, különösen váratlanul érte őket a hír, mivel már megkezdték a tárgyalásokat arról, hogy még akár két évig folytatódhasson náluk a forgatás.

A negyedik évad (minden ellentétes híreszteléssel ellentétben) szeptember előtt semmiképp sem várható. Azonban mivel addig rengeteg idő van, adott a lehetőség újranézni az első három évadot, hiszen a számtalan történetszál egészen új megvilágításba kerülhet a későbbi események ismeretében. Különösen érdekes látni, hogy honnan indultak és hogy változtak meg az egyes szereplők, mint ahogyan azt többen is írták a fórum idevágó topikjában, ahova várjuk mindenki véleményét.

Írósztrájk     (Belphegor , 2007-11-05)
A tárgyalások nem vezettek eredményre, az amerikai forgatókönyvírók szövetsége a mai naptól strájkot hirdetett, ami a Prison Break íróit is érinti. Nick Santora a blogjában már korábban leírta, hogy habár személy szerint nem szeretne sztrájkot, a szövetség az együttes fellépésről szól, így a munkabeszüntetésben a PB írói is részt vesznek. Ugyanitt írta, hogy a Prison Break idén decemberig bemutatandó 13 részét ez nem érinti, ugyanis azokhoz kapcsolódó munkáikat az írók már befejezték, az idei utolsó rész zárását pedig már eleve úgy írták, hogy szükség esetén évadzárónak is megfeleljen, így a harmadik évad 13 részre rövidülhet. Jó esetben, ha a sztrájk rövid lesz, az áprilisi folytatást nem veszélyezteti, ha azonban elhúzódik, az komoly gondokat jelenthet.

Az írók az utóbbi időben egyre fontosabb DVDn és interneten történő terjesztések után járó részesedéseik arányának emelését szeretnék elérni, a korábbi szavazáson az írók több mint 90%-a támogatta a kezdeményezést.

Prison Break spin-off?     (Belphegor , 2007-10-24)
Prison Break: Cherry Hill cí­men futna az az új sorozat, amelynek főszereplője a PB egyik később bemutatandó szereplője lenne, helyszí­ne pedig egy női börtön.

Sarah Wayne Callies utoljára     (Belphegor , 2007-10-12)
Tudom, hogy már sokaknak a könyökén jön ki, és a hír se túl friss, de azért ez még hozzátartozik a sztorihoz. Mivel ugyebár már nincs értelme a további titkolózásnak, a tvguide-on megjelenhetett egy összefoglaló, hogy pontosan mi is zajlott a színésznő távozásának hátterében. (eredetire link itt) Ebből a lényeg kiszedve olvasható a comment.blog.hu -n.

Érdekességek első kézből     (Belphegor , 2007-10-08)
A magyar nézők körében kevésbé ismert tény, hogy a sorozat egyik írója, Nick Santora rendszeresen oszt meg érdekességeket a blogjában, illetve külföldi fórumokon. Néhány érdekesebb bejegyzése magyarul...

Casting pletykák     (Belphegor , 2007-10-02)
Az internetnek van egy olyan szép tulajdonsága, hogy a hírek gyorsan terjednek. Az egymásnak ellentmondók is... Néhány mostanában terjedő hír összefoglalója, leginkább Sarah Wayne Calliesről.

Új werkfilm     (Belphegor , 2007-09-24)
Special Access All Areas címmel egy 22 perces werkfilmet adott le a Sky One. Az első 10 perc nagyjából az első két évad összefoglalója, a többi a harmadik évad helyszínéről, új szereplőiről szól, közben a színészek mondanak pár szót a karakterekről. Aki követi az új évadot, annak mindenképp érdemes megnéznie, a szokásos helyekről letölthető.
Köszönet Timonnak, aki a fórumban felhívta a figyelmet az újdonságra.