bemutató dátuma: 2005-09-12 (magyar: 2006-09-13)
magyar cím: Édes méreg
fórumtopik
értékelés: 2.87
ugrás: előző / következő részre
Az epizód elején Lincoln átéli kivégzését egy rémálomban.
Mivel Michael csak akkor tud ásni amikor egyedül van a cellában, aránylag lassan halad. Óvatosan megkérdezi cellatársát, hogy gondolt-e valaha szökésre. A válaszból kiderül, hogy rendkívűl veszélyes lenne, ha megtudná mire készül Michael. Haywire egyre nagyobb érdeklődést tanúsít a tetoválás iránt és nem hajlandó belenyugodni, hogy nem jelent semmit. Abruzzi értesül a felmerült problémákról és Haywire gyors és erőszakos eltávolítását preferálja. Michael ezt azonban kezdetben kerüli. A Taj-Mahal okán Popenál tett látogatása során új cellatársat kér, ez azonban Bellick hatásköre, aki Michaelnek ott tesz keresztbe, ahol tud. Haywiret sem sikerül rávenni, hogy önszántából kérje áthelyezését.
Veronica tájékoztatja Lincolnt a kinti fejleményekről, aki javasolja, hogy Veronica forduljon az Igazság Projekthez. Mikor megkeresi őket emberhiányra hivatkozva elutasítják. Később egy fiatal ügyvéd felajánlja segítségét, aki a főnökével ellentétben úgy érzi, hogy az ügy megéri az utánajárást. Lincolnnal való beszélgetésük alapján az őt letartóztató rendőr vallomása és az esetről készült videófelvétel egyaránt hamis, a bizonyítékokat kíválóan megszervezve helyezték el a lakásában.
Sucret felkeresi Hector, aki közli hogy Mariecruze immáron vele van. Sucre telefonon beszél volt kedvesével, ekkor kiderül számára, hogy Hector hazugságokkal választotta el tőle. Innentől kezdve csak a minnél gyorsabb kijutáson jár az esze és csatlakozis a szökéshez.
Michael az Abruzzitól és a raktárból szerzett vegyszerek elegyítésével nyert keveréket az orvosi szoba csatornájába engedi. Mivel Michael úgy érzi Haywire egyre közelebb kerül a tetoválás megfejtéséhez, friss sérüléseit cellatársának tulajdonítva eléri annak eltávolítását. Ismét Sucre kerül a cellába.
Kellermanék ismét telefonálnak a rejtélyes nőnek, aki azt tanácsolja nekik, hogy intézzék el Michael másik börtönbe szállítását. Az átszállítási határozat megérkezik...


  Az epizód promóképei:


Az epizódhoz tartozó letöltések:

file neve méret típus dátum forrás v. készítő
1x04 - Cute Poison (hdtv-lol) 44K felirat 2006-03-14 www.forom.com
1x04 - Cute Poison (hdtv-ctu) 29K felirat 2006-03-14 www.forom.com
1x04 - Cute Poison (hrhd-ctu) 42K felirat 2006-03-14 www.feliratok.hu
1x04 - Cute Poison (hdtv-lol) 42K felirat 2006-03-14 www.feliratok.hu

értékelés
a szavazatok átlaga: 2.87 (1498 szavazat)
a szavazatok megoszlása: 1 : 398 db ,   2 : 290 db ,   3 : 250 db ,   4 : 225 db ,   5 : 335 db
szavazz az epizódra! 1 2 3 4 5