bemutató dátuma: 2005-09-19 (magyar: 2006-09-20)
magyar cím: Öld meg Lincolnt!
fórumtopik
értékelés: 2.92
ugrás: előző / következő részre
Pope eleinte nem hajlandó végrehajtani az áthelyezési parancsot azonban Kellermanék felemlegetik múltját és hogy nem szeretné, ha a felesége tudomást szerezne bizonyos dolgokról. A zsarolás eredményes, Pope közli Michaellel az áthelyezés tényét. Westmorelandtől kiderül, hogy az áthelyezés megakadályozásának legegyszerűbb módja egy kérvény beadása, aminek elbírálása legalább egy hónapig tart.
Az Abruzzi segítségével megszerzett kulcs birtokában Michael eléri, hogy egyedül maradjon a Taj-Mahal ürügyén az igazgató irodájában. Ekkor kirándulást tesz a tetőre. A létszámellenőrzésen fény derül távollétére, a keresést elrendelik. Michael megfigyeli, hogy mely irányokból érkeznek rendőrségi autók a börtönhöz, majd a friss információval a hátsóajtón visszamegy az irodába, mintha mi sem történt volna. A keresést lefújják.
Veronicék a kapott videoszalag történéseit elemezve úgy gondolják az megrendezett és a szalagot elviszik egy szakértőhöz. Ez felhívja a figyelmüket arra, hogy a pisztolylövés hangját utólag keverték a felvételre. Ezt azonban az eredeti felvétel hiányában nem hajlandó tanúvallomásba adni. Az eredetit azonban nem sikerül megszerezni, ugyanis a bizonyítékokat a raktárban épp elmosta egy csőtörés. Mire hazaérnek a lakást valakik átkutatták és a videókazettát elvitték. Veronicában gyanú ébred Nickkel szemben...
Pope ismerteti Kellermanékkel Michael kérvényét, ők azonban ismét előszedik a múltat. Kiderül, hogy a képeken látható halott Pope törvénytelen fia. Így a kérvény az iratmegsemmisítőben végzi. Michael igen rosszul viseli a hírt. Másnap már kísérik ki a kapun, ám Pope az utolsó pillanatban meggondolja magát és a kérvényre hivatkozva visszatartja Michaelt. Ezután hazaindul, hogy feleségének beszéljen a fiáról.
Az elmaradhatatlan telefonhívás során Kellermanéket Lincoln mielőbbi likvidálására szólítják fel.


Az epizódhoz tartozó letöltések:

file neve méret típus dátum forrás v. készítő
1x05 - English, Fitz or Percy (hdtv-lol) 43K felirat 2006-03-14 www.forom.com
1x05 - English, Fitz or Percy (hdtv-lol) 41K felirat 2006-03-14 www.feliratok.hu
1x05 - English, Fitz or Percy (hrhd-nbs) 40K felirat 2006-03-14 www.feliratok.hu

értékelés
a szavazatok átlaga: 2.92 (1459 szavazat)
a szavazatok megoszlása: 1 : 394 db ,   2 : 236 db ,   3 : 239 db ,   4 : 263 db ,   5 : 327 db
szavazz az epizódra! 1 2 3 4 5